Vaša vizija, naša realizacija

Prilagođeno projektiranje

U Portalu idea u Puli, projektiranje nije samo posao – to je naša strast. Nudimo personalizirana rješenja koja odražavaju vaš jedinstveni stil i potrebe. Bez obzira gradite li novi dom, renovirate postojeći prostor ili tražite inspiraciju za svoj projekt, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne ostvariti vaše ideje.

Kreativno projektiranje svjetlosti

Sa stvaranjem u AutoCAD-u kao našem alatu, naš stručni tim kreira personalizirana rješenja koja odražavaju vaš jedinstveni stil i potrebe. Bez obzira gradite li novi dom, renovirate postojeći prostor ili tražite inspiraciju za svoj projekt, mi smo ovdje da vam pomognemo ostvariti vaše ideje. Naša usluga obuhvaća sve – od unutarnje do vanjske rasvjete, uključujući i javnu rasvjetu.

Vršimo svjetlotehnički proračun i stvaramo renderirane simulacije prostora i efekta svjetla kako biste imali potpuni uvid u svoj budući prostor.”

Personalizirana rješenja

Svaki projekt koji radimo u Portal idea u Puli temelji se na vašim individualnim potrebama i željama. Naš stručni tim surađuje s vama kako bi stvorio personalizirana rješenja koja odražavaju vaš jedinstveni stil i estetiku.

Stručni tim

Naš tim čine stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području projektiranja rasvjete i elektromaterijala. Spremni su vam pružiti stručno savjetovanje i podršku tijekom cijelog procesa projektiranja, osiguravajući da svaki detalj bude pažljivo osmišljen i realiziran.

Inspiracija i podrška

Uz Portal idea u Puli, niste sami u svom projektu. Nudimo vam ne samo stručno savjetovanje i podršku, već i inspiraciju koja će vas potaknuti na stvaranje prostora koji odražava vašu jedinstvenu viziju i stil života

NAŠE REFERENCE

POSLOVNICA PULA

Studio Portal je vaša adresa za vrhunsku rasvjetu i elektromaterijal. Naš tim stručnjaka kombinira tehničko znanje s kreativnošću kako bi oblikovao prostorije koje odišu stilom i funkcionalnošću.

Nudimo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda, uključujući rasvjetu, elektroinstalacijski materijal i pribor. Bez obzira na to trebate li osvijetliti svoj prostor ili obaviti elektroinstalacijske radove, Studio Portal ima rješenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Upit za rezervaciju sastanka